Poziv na sudjelovanje u prvom Fotomaratonu Posavine

Kulturni centar braće Radić poziva sve fotografe i zaljubljenike u fotografiju na sudjelovanje u prvom Fotomaratonu Posavine koji će se održati u subotu, 8. listopada 2022. godine s početkom u 10 sati.

Cilj Fotomaratona Posavine je zabilježiti najljepše kulturne, prirodne i povijesne motive Martinske Posavine te one najbolje izložiti na dan općine Martinska Ves, 11. studenog 2022. godine. Izložbu će pratiti i prigodan katalog.

Cilj je ovog fotomaratona interakcija između organizatora, natjecatelja te žitelja Posavine. Želimo među natjecateljima potaknuti maštovitost i kreativnost, no pružiti im zabavu, ali i upoznavanje s poviješću, kulturnom i prirodnom baštinom Martinske Posavine. Cilj organizatora je i promocija Martinske Posavine.

Sudionici Fotomaratona Posavine moraju se prijaviti do 7. listopada 2022. na e-mail organizatora (kulturni.centar.brace.radic@gmail.com) te uplatiti kotizaciju od 50 kuna.

Program prvog Fotomaratona Posavine, osim samog fotografiranja, predviđa i obilazak postava Kulturnog centra braće Radić i Desnog Trebarjeva uz kratko upoznavanje s djelom i nasljeđem Antuna i Stjepana Radića. Nakon fotografiranja za sve sudionike organiziran je ručak.

Detaljne propozicije Fotomaratona Posavine kao i upute za prijavu i uplatu kotizacije možete pronaći na stranicama Kulturnog centra braće Radić (www.kcbr.hr).