Kazalište Planet Art daruje umirovljenike u Domovima umirovljenika i štićenike u ustanovama koje pružaju smještaj za osobe s mentalnim oštećenjima

“RITINA ŠKOLA“ on line kao dar za sve Domove umirovljenika u Hrvatskoj

ON LINE KAZALIŠTE UŽIVO

Kazalište Planet Art odlučilo je, u ovo izolacijsko blagdansko doba, darivati on line predstavom uživo umirovljenike u svim Domovima umirovljenika i štićenike u svim ustanovama koje pružaju smještaj za osobe s mentalnim oštećenjima na području Republike Hrvatske predstavom ‘Ritina škola’, 20. prosinca kako bismo našim starijim sugrađanima u domovima ponudili bar malo vanjskog sadržaja i moguće ih tako razvedrili budući da im je kretanje i druženje van doma već mjesecima uglavnom ograničeno.

Pri tome je Kazalištu Planet Art pomoglo Povjerenstvo za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 nad starijim osobama i osobama iz drugih ranjivih skupina Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike koje je pozdravilo ovu našu akciju i na sebe preuzelo komunikaciju s više od 700 domova u Hrvatskoj.

Tako će umirovljenicima u domovima 20.12. u 20 sati putem streaminga u goste doći ‘RITINA ŠKOLA’ i nadamo se da će im bar na sat i pol olakšati višemjesečnu manje-više stalnu izolaciju i pružiti dodatne teme za razgovor.