Narodno sveučilište Sesvete – u petak monodrama Ivana Ožegovića

U suradnji s Narodnim sveučilištem Sesvete održat će se humoristična monodrama „10 pjesama koje su obilježile kraj mog ljubavnog života“ glumca Ivana Ožegovića.

Predstava će se održati u petak 4. prosinca u 20 sati u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete.

Broj ulaznica je ograničen. Besplatne ulaznice možete podići u Knjižnici kod dežurnog informatora.

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

Ivan Ožegović je glumac rođen 1989.godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
Najpoznatiji projekti: serije: „Crno – bijeli svijet“ (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru“ te filmovi: „Winnetou 3“, „General“, „F20“, „Mrtve ribe“, „Guardian Angel“ i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55“. Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja s Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb, s kojima je sudjelovao i na jednom od najvećih svjetskih kazališnih festivala u Bogoti. Također je imao priliku glumiti u projektima oskarovca Danisa Tanovića i nominiranog za Oscara Uli Edela. Ožegović je dugogodišnji suradnik Agencije za odgoj i obrazovanje s kojima već dugi niz godina surađuje na „Novigradskom proljeću“ kao predavač glume. Uz Gorana Navojca je umjetnički suradnik na BOK festivalu u Bjelovaru.

ŽELJKO KRZNARIĆ