Predstava ‘Bilo jednom jedno sunce’ sutra na Čajnom trgu u Rijeci

U srijedu, 22. srpnja 2020.g. u 21 sat na Trgu Matije Vlačića Flaciusa, tzv. Čajnom trgu u Rijeci, bit će izvedena predstava Bilo jednom jedno sunce, Teatra Puna kuća. Predstava koja vodi u čarobni svijet žongliranja namijenjena je maloj i velikoj publici.

U predstavi unuka, slušajući djedove priče o sili teže i poznanstvu s jednim žonglerom, otkriva čaroban prostor znatiželje za dalekim svjetovima i nesavladanim vještinama.
Duhovita, topla i razigrana, ova je predstava namijenjena djeci i odraslima s ciljem približavanja i boljeg razumijevanja vrijednosti vještine žongliranja, kao jedne od vještina cirkuske umjetnosti.

Ulaz na predstavu je besplatan, a ulaznice se mogu rezervirati na e-mail blagajna.gklri@gmail.com. Ulaznice se podižu sat vremena prije početka izvedbe na mjestu izvedbe (najkasnije 30 minuta prije početka).

 

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19.

Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.