5. Dani smijeha Kerekesh Teatra od 17. do 19. veljače u Zagrebu

Autor: Aleksandar Olujić

Kerekesh Teatar najavljuje svoje 5. Dane smijeha u Zagrebu, koji će se održati od 17. do 19. veljače 2020. u Kulturnom centru Travno u Zagrebu. Ovom prilikom zagrebačka publika moći će se dobro nasmijati uz Kerekeshove uspješnice „Pod hitno na Hitnu“ i  „Bogi Ivač znova“.

„Pod hitno na Hitnu“ u režiji Ljubomira Kerekeša, komedija je koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom. Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu, odnosno kako vele u Kerekesh Teatru: „U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. (…) S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.“

Srednjovjekovna francuska farsa na kajkavskom dijalektu „Bogi Ivač“ jedna je od najpoznatijih, najbolje posjećenih i najdugotrajnijih predstava HNK-a u Varaždinu, a poznati glumac Ljubomir Kerekeš okupio je glumačku ekipu koja je obnovila ovu erotsku komediju dodavši joj ne samo ono „znova“ u naslovu, već i niz novih, aktualnih i duhovitih situacija. Pošto obiluje lascivnim scenama, predstava se obično najavljuje kao predstava za odrasle.

Raspored predstava:

  1. veljače u 19:30h – ZAGREB – KC Travno – POD HITNO NA HITNU
  2. veljače u 19:30h – ZAGREB – KC Travno – POD HITNO NA HITNU
  3. veljače u 19:30h – ZAGREB – KC Travno – BOGI IVAČ ZNOVA

Cijena ulaznice za pojedinačnu predstavu: 60,00 kn (učenici, studenti, umirovljenici i grupe 50,00 kn).

Prodaja i rezervacija ulaznica na blagajni KUC Travno (otvorena radnim danom 11.00 do 19.00 sati).

Telefon: 01/6601626

Ulaznice možete kupiti i online nawww.ulaznice.hr.