Kažu da smijeh liječi

Studio Smijeha novu godinu započinje mladim nadama!

Atipični je show mladih nada Studija koji oduševljavaju publiku.

ZAGREB – Atipične možete pogledati 4.1. u subotu kada će vas zabavljati naše atipične mlade nade: Dragitza Raštegorac Grubišić, atipična hrvatica iz Perua, Hrvoje Krmelić, outani gay koji ne izgleda tako, Nikola Jovovic, atipični Srbin s otoka Visa, Vanja Perić, komičar atipičnog imena za muškarca, a ni srednje ime Matija mu ne pomaže i Admir Sećkanović, atipični muslimanski purger. Svojim atipičnim humorom nasmijavat će vas cijelu večer. U srijedu (8.1) možete pogledati show na kojem su naši atipični počeli brusiti svoj komičarski talent, Open Mic Night. Open Mic je večer na kojem besplatno možete pogledati nastupe komičara amatera ili se prijaviti za nastup i isprobati svoj materijal pred pravom publikom.

Dio Atipičnih prijatelja vodi Friends kviz (7.1.), Dragitza Raštegorac Grubišić i Hrvoje Krmelić vodit će vas kroz zgode i nezgode obožavanih TV prijatelja u trećoj sezoni.

U četvrtak (9.1.) i petak (10.1.) možete gledati komičare Studija kako izvode svoj novi materijal u showu Novi tekst 2019/2020 vol 1 i 2.

U subotu 11.1. svoj one man show Dežurni krivac ima Goran Vinčić. Goran će vam objasniti zašto je on uvijek kriv za sve i ovu će večer definitivno biti kriv za to što ćete se smijati do suza.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba – Hebrangova 10 (ulaz iz Gajeve), Zagreb.