Božićni ritual pjevačice Magazina Andree Šušnjare

Mlada i vesela glazbenica Andrea Šušnjara i ovaj će Božić provesti radno na tradicionalnom, jubilarnom koncertu pred zagrebačkom publikom u klubu H2O. Ususret nadolazećim blagdanima otkrila je svoje novogodišnje želje i blagdanske rituale.

“Grupa Magazin ima tradiciju božićnih koncerata u Zagrebu koja traje više od 25 godina, a ovo je moj deseti Božić koji ću provesti s Magazinom na bini u Zagrebu. U proteklih nekoliko godina H20 uvjerljivo dominira na zagrebačkoj sceni i samim tim smatramo da smo idealna kombinacija te naša suradnja traje na obostrano zadovoljstvo već niz godina.” – otkrila je glazbenica Andrea Šušnjara te dodala: “Svaku Novu godinu do sada sam dočekala na bini i radno, a ove godine smo u polu privatnoj varijanti pa sam jako uzbuđena što ću uspjeti iskombinirati privatno sa poslovnim obavezama. Nakon Nove godine planiram odmor sa dečkom negdje van Hrvatske. Jako me veseli istraživanje lokacija i planiranje odmora. Ove godine ćemo provesti naš drugi zajednički Božić, a budući da Badnjak volim provesti tradicionalno s obitelji, dečkom i prijateljima na Polnoćki i u kućnoj blagdanskoj atmosferi, Božić je uvijek rezerviran za moju vjernu publiku i moj omiljeni zagrebački klub H20 kojem se uvijek neizmjerno veselim i gdje sam već kao kod kuće.”

Zagrebačka oaza zabave, osim potpuno novog vizualnog identiteta ove jeseni dobila je i epitet jednog od najsuvremenijih klubova na svijetu. Uz zanimljiv glazbeni program, klub H2O može se pohvaliti i novim suradnjama i iznenađenjima koje sprema za svoju vjernu publiku. Upravo nadolazeći koncert grupe Magazin može biti idealna prilika za savršen provod i zabavu u ovo slavljeničko doba godine.