SVETI NIKOLA NA MEDVEDNICI ZA POSEBAN BLAGDANSKI UGOĐAJ

Blagdan Svetog Nikole u svima budi posebno veselo raspoloženje. Zaštitnik djece i pomoraca ove će subote, 7. prosinca posebno biti obilježen. Druženje u blagdansko uređenoj Snježnoj kraljici po mnogočemu će bit nezaboravno. Naši najmlađi od 11 će sati uživati u posebnom zimskom ugođaju te na najveseliji način obilježiti blagdan Svetog Nikole.

Nakon druženja i fotografiranja sa Svetim Nikolom program se nastavlja uz tradicionalni ručak. Autohtona jela svečano pripremljena za ovu prigodu podsjetit će nas i vratiti u vremena kada su ručkove spremale naše bake po starim, tradicionalnim receptima.

“Željno isčekujemo da nam se na subotnje jutro pridruži što veći broj mališana željnih druženja i veselja. Za njih smo pripremili prigodne darove, a za roditelje druženje uz kuhano vino pored kamina te naravno uživanje u ručku. Za sve željne avanture, hotel Tomislavov dom također ima blagdansku ponudu u kojoj mališani mogu uživati u dječjim radionicama dok njihovi roditelji uživaju u tradicionalnoj gastro gozbi, uz zvuke acustic dua Brune i Ane. Savršen je ovo bijeg od svakodnevne gužve i buke koju stvara grad u ovo adventsko vrijeme.” – otkrio je Davorin Blagojević, direktor hotela Tomislavov dom i voditelj Turističkih apartmana Snježna Kraljica.

Uz topli kakao i čokoladu, kuhano vino i punč, te uz najukusnija jela ovaj će blagdan Svetog Nikole zasigurno mnogima još dugo ostati u sjećanju. Bijeli pokrivač prekrio je Medvednicu pa ne slutimo kako će ovogodišnji blagdan uz puno dječjeg smjeha zavladati Medvedicom koja pruža zaista nezaboravna iskustva.