Posjetili smo Mlinski kamen

Na lijevoj obali Kupe, na adresi Brest Pokupski 34/D Petrinja, smjestio se biser Kupe – restoran Mlinski kamen.

Da biste došli na ovo čarobno mjesto iz smjera Petrinje ili Zagreba je da u selu Brest Pokupski skrenete s glavne prometnice Petrinja – Zagreb prema selu Vurot i odmah nakon nekoiko minuta vožnje putokazi će vas dovesti na samu obalu Kupe gdje se u zelenilu, skoro stopljeno s rijekom smjestilo drveno zdanje privlačnog izgleda koje krasi ime Mlinski kamen.

Veliko parkiralište može primiti sve goste, a čim stignete i izađete iz automobila, stupit ćete na veliku drvenu terasu koja ima izgled velike drvene lađe prepune stolova na kojima možete popiti kavu, bilo kakvo piće, a i dobro se najesti  uz delicije koje pripremaju vrsni kuhari i osoblje ovog kupskog bisera.

Sve više je ljudi koji otkiravaju Mlinski kamen jer ne postoji nešto slično ovom objektu nadaleko. Osim odlične ugotiteljske ponude, Mlinski kamen je idealno mjesto za sve vrste proslava do 120 ljudi. Želite li da vaš najsvečaniji dan kad ste nekome reki ono sudbonosno “da” proslavite uz svoje goste u nezaboravnoj i vrlo ugodnoj atmosferi – onda je Mlinski kamen pravo mjesto za proslavu vašeg vjenčanja. Također ovdje se mogu organizirati i krstitke, pričesti, rođendani, sve proslave što vam padnu na pamet.

Posjetitelji Mlinskog kamena mogu koristiti i usluge Antistres tretmana koji  uključuje Access Bars® tehniku koju čine 32 točke na glavi koje laganim dodirom oslobađaju gledišta koja nas koče u stvaranju života.

Tretman se pokazao vrlo učinkovit kod nesanice, PTSP -a, poremećaja u ponašanju (ADHD, ADD), smanjenja stresa i nervoze, napadaja panike, aksioznosti, glavobolje, depresije, opuštanju i relaksaciji čitavog organizma!

Sve ovo nabrojano odlučili smo provjeriti i sami. Bili smo posluženi odličnim jelom, atmosfera izoliranosti od svijeta i užurbanog načina života nam se jako dopala, ne možete ostati ravnodušni kad vidite Kupu kako pored vas protiče u tišini i potpunoj prirodi, sve oko nas je bilo savršeno mirno, bez žurbe, bez stresa, nešto što doista treba osobno provjeriti i doživjeti.

Na samo sat vremena vožnje od Zagreba, desetak minuta od Petrinje ili dvadesetak minuta od Siska preko Vurota možete se stopiti s prirodom. Možete koristiti kanue, djeca imaju cijeli zabavni park na raspolaganju, pored objekta se uređuje i plaža na obali Kupe, a vjerovali ili ne, uskoro će u blizini biti izgrađen i mali aerodrom za male letjelice.

Svega ima to istina u tom Mlinskom kamenu. Doživite ga i sami!

Brest Pokupski 34/D, Petrinja
Telefon: –
Info mobitel: 0916018799

SPONZORIRANI ČLANAK