Prevareni muž: Nije poštar – već gradonačelnik

Varanje ili nevjera u brakovima postoji otkad postoje i brakovi, sasvim sigurno u ovom trenutku se ta stvar negdje događa, a i sigurna budućnost čeka taj oblik ljudskog ponašanja. Problem nastane kad netko od supružnika otkrije takvo ponašanje, a tada sve  često rezultira nasiljem, mučnim događajima i na kraju rastavom braka.

Moderna tehnologija je “krivac” otkrivanja događaja koji se dogodio u kineskom gradu Mudanjiang kad je auto kamera koja je, kako, gospodin Yang tvrdi ostala uključena u njegovom stanu, a kad je pregledao snimke nije mu bilo drago. Naime, oko kamere je snimila njegovu suprugu kako otvara vrata muškarcu s koji se počinje ljubiti, a on ju skida.

U ovom slučaju preljuba, ne radi se o poštarima koji su nepisano pravilo preljuba, već je na vrata pozvonio lokalni gradonačelnik, inače prijatelj prevarenog muža. Yang je godinama sumnjao da ga žena s njim vara, čak je svoje sumnje za nevjeru prijavljivao lokalnim vlastima, a kako nikad nije dobio odgovor, odlučio je snimak poslati lokalnim medijima. Kad se stvar pokazala javnosti, par se razveo, a gradonačelnik je dao ostavku bez komentara.

https://youtu.be/3owpgexFDTs