Nick Cave – strip biografija

Poštovana publiko, iznimno sam sretan, ponosan i velika mi je čast što Vam mogu predstaviti svoj najnoviji uradak u slavu stripa, slobode i rock&rolla. Pred Vama je drug i gospodin, panker i propalica, pjesnik, kapetan, frontman i velikan naše epohe. Dragi moji, izašao je Nick Cave!
Opsežna strip biografija na ciglih 332 stranice koju je nacrtao drug berliner Reinhard Kleist, preveo moj dragi drug Brat Jarre, a predgovor napisao Zoran Stajčić. Strip za naše tržište sam uredio i objavio ja osobno što mi je pričinilo ogromno zadovoljstvo jer sam bio insider punk-rock scene 80tih godina tako da sam dao osobni obol konačnom obliku knjige.
Tiskana tiraža iznosi okruglo 666 komada, košta ravno 150 kuna, a knjiga ima i vrpcu za traženje stranica što je također vanserijski egzamplar, jer do sada nisam nikad vidio pankersku knjigu sa vrpcom unutra.
Od sutra ujutro ju možete naručiti i kupiti prek fb-a na moj inbox, preko moje stranice www.striparnica.net ili u jednoj od renomiranih knjižara grada Zagreba, a to su abecednim redom i strateški raspoređene:
Asteroid – Gajeva 17, Bookara – Maksimirska 39, Hoću knigu – Bogovićeva 7 i Arena centar, Menart – Avenue mall, Rockmark – Berislavićeva 13 i dakako u Stripovima na kvadrat – Preradovićeva 34.
Express yourself! – Nick Cave – kaže Tino Ćurin.

Nick Cave strip biografija se predstavlja svijetu danas u Kulturnom centru Mesnička (Mesnička 12) s početkom od 19 sati.