Može li bolje: Popravit će vam bicikl i naučiti vas kako da ga sami popravljate

Bicikl je za mnoge ljude omiljeno prijevozno sredstvo, pogotovo u toplijim danima kalendarske godine. Voziti bicikl je pravi užitak koji ima puno dobrih učinaka na vaše zdravlje – od bolje kondicije i forme, pa do vitkijeg izgleda uz trošenje velikog broja kalorija. Ukratko – bicikl je zakon.

No, kao i svako drugo prijevozno sredstvo i on s vremena na vrijeme zahtijeva određene popravke koji se bez problema mogu popraviti u biciklističkim servisima kakvi se mogu pronaći skoro u svakom gradu. A uvijek si (baš kao što su to nekad ljudi masovno radili) možete i sami pomoći riješiti problem kod kuće. Samo vam to treba netko objasniti, pokazati vam i naučiti vas kako. Evo i aktualnog dobrog primjera:

KSET  -Klub studenata elektrotehnike koji se nalazi na adresi Unska 3 u Zagrebu je mjesto poznato kao okupljalište studenata Fakulteta elektotehnike i  računarstva (FER) i kao kultni zagrebački klub u kojoj nastupaju mnoga svjetska i domaća muzička imena, a u klubu djeluju i mnogobrojne sekcije. Jedna od njih je  Bike Biciklistička sekcija, nekoć poznata pod imenom bike@KSET, društvo je koje jednako voli duge ceste kao i šumske staze, te ne zna za život bez vjetra u kosi i pedala pod nogama.
Kao što bi se očekivalo, bave se biciklima – organiziraju popravljaonice bicikala ispred KSET-a, natjecanja na trenažerima (uređaji koji pretvaraju tvoj bicikl u sobni!), edukacije i putovanja diljem zemlje, te naravno zajedno voze kamo se god dogovore. Kada nisu na biciklu, bajkovce se može pronaći u okolici KSET-a kako traže gdje su ostavili jedan od svojih bicikala. Također su fanovi planina, blata, korijenja, znoja, ali i dobre hrane, dobre glazbe, čaja i piva!

Danas organiziraju akciju koju su nazvali BIKE POPRAVLJAONA (od 12-16h) koju najavljuju ovim riječima:

Na biciklu ti konstantno ispada lanac? Ne rade amortizeri? Kočnice škripe? Gume su izbušili podli susjedi? Nemaš beda, Biciklistička sekcija KSET-a tu je za tebe!

Na usluzi ti stoje ruke, alat i znanje članova Biciklistička sekcija KSET-a, a dat će sve od sebe da te nauče kako da ubuduće samostalno popraviš manje kvarove.

Vidimo se u KSET-u!