Izniman interes publike za Klapu Rišpet

Čak 40 dana ranije, jedna od naših najpopularnijih klapa, Klapa Rišpet, rasprodala je zagrebački Lisinski. Radi iznimno velikog interesa, dodan je još jedan datum koncerta, koji je također rasprodan nevjerojatnih 30 dana uoči njegova održavanja. Čisti dokaz da publika voli ljubavne stihove i melodije, prožete morem i neiscrpnim dalmatinskim temperamentom je upravo činjenica da su karte planule u trenu. Svi ljubitelji, imat će priliku dva dana zaredom uživati u slavlju ljubavi i večeri za pamćenje. 26.02.2019. i 27.02.2019., datumi su koncerata za koji se danima unaprijed tražila karta više.

Neke od njihovih najpoznatijih pjesama kao što su ‘Kad je pošla ća’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, ‘Fališ mi’, ‘Prsti zapleteni’, ‘Samo njoj ću pivat’, ‘Šapnut ću ti tajnu’, samo su neke od skladbi uz koje će publika imati prilike uživati u Lisinskom. Čista emocija, dašak Dalmacije u Zagrebu i ljubav, sve to čeka one koji će se navedenih datuma zateći u kultnoj, zagrebačkoj dvorani.

„Puno je lipo ovo šta nam se događa, strašno smo sretni! Nisam mislio da ćemo u velikom, kultnom Lisinskom rasprodati čak dvije dvorane, dva koncerta zaredom – a kamoli trideset dana ranije. Rišpet ima predivnu publiku kojoj od srca zahvaljujemo što su pohrlili po karte i obećavam dvije noći ljubavi koje će još dugo pamtiti“ – dodaje Pero Kozomara.

Klapa Rišpet osvojila je i Splitski festival 2013. godine s pjesmom ‘Ćaća’, te su nagradom Cesarica u kategoriji ‘Hit godine klapske glazbe’ za pjesmu ‘Reći ćeš mi fala’ pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i ove godine s pjesmom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’.

Bez sumnje, radi ogromnog interesa publike, ovi će koncerti biti oni, koji će se pamtiti i na kojima će se stvarati prekrasne uspomene i nezaboravna iskustva.