Sto tisuća kuna za djecu koja vode najtežu borbu

0

Maligne bolesti pogađaju i one najmlađe, a pomoć oboljelim mališanima i njihovim najbližima potrebna je na svakom koraku. Upravo zato tvrtka Muller u suradnji sa tvrtkom Radix kozmetika donirala je 100.000,00 kuna udruzi Krijesnica koja brine o unapređenju kvalitete života djece oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Donacija je prikupljena u sklopu akcije “Budi moje sunce, a dio od prodaje parfema Trussardi Uomo i Trussardi Donna bio je namijenjen udruzi Krijesnica  koju je uručio Arsim Aliu – voditelj prodaje Mullera za Hrvatsku i Austriju.

‘’Ponosan sam što smo mogli pomoći udruzi Krijesnica i malenim onkološkim pacijentima. Nadam se da će iznos od sto tisuća kuna barem malo pomoći u olakšavanju svih problema koji ih prate!’’ – izjavio je Arsim Aliu.

Uručivanje donacije podržala je i glazbenica Danijela Martinović. Ona je s Mullerom i savjetnicom za parfumerije Muller Hrvatska Ivanom Jurčević najavila veliku humanitarnu suradnju. Danijela je nova ambasadorica akcije “Budi moje sunce”  kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju Neopisivo u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi.

Dio prihoda bit će namijenjen Zakladi ‘’Hrvatska za djecu’’.

Foto: Boris Mataković

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here