Željko Joksimović u Areni Zagreb

VELJAČA U ZNAKU NAJSJAJNIJE ZVIJEZDE BALKANA –  Mjesec romantike obilježit će spektakularan povratak Željka Joksimovića u zagrebačku Arenu

Željko Joksimović, s punim, a ne s pola srca kako pjesma kaže, nakon tri godine vraća se na najveću zagrebačku pozornicu. Najsjajnija zvijezda Balkana, vlasnik šest albuma i brojnih hitova koji ne silaze s vrhova ljestvice u cijeloj regiji, u petak, 15. veljače 2019. godine dolazi u Arenu Zagreb!

Beogradski pjevač za kojim uzdišu pripadnice ljepšeg spola svojim nastupom uljepšat će Valentinovo brojnim obožavateljima. Na koncertnom spektaklu u organizaciji Star produkcije, Željko će za sve zaljubljene pjevati najveće hitove kao što su Milimetar, Zvezda, Nije ljubav stvar, Ludak, Ljubavi  i mnoge druge.
Uz to što je izvanredan pjevač, ovaj svestrani umjetnik svira više od deset instrumenata te potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Europska publika ga zna i po brojnim sudjelovanjima na Eurosongu za koji je napisao nekoliko pjesama, a upravo nastupi na najvećim pozornicama su ono što ga posebno inspirira i ispunjava.
„Fantastičan je osjećaj pjevati na pozornici pred više od deset tisuća ljudi. To je nešto što je riječima neopisivo i što čovjek mora doživjeti iznutra. Zato pozivam sve da mi se pridruže u Areni da zajedno pjevamo i provedemo još jednu nezaboravnu večer“ – dodao je Željko ususret zagrebačkom koncertu.

Vrhunska produkcija i sjajni glazbenici koji Željka prate na svim nastupima jasan su znak da će ovo biti koncert koji će se dugo pamtiti. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventima www.eventim.hr po cijeni od 109,00 do 169,00 kuna, dok je za VIP salon potrebno izdvojiti 500,00 kuna, a za VIP ložu 800,00 kuna.

Beogradski glazbenik je u rekordnom roku rasprodao prvi koncert koji će e održat  15. veljače 2019. u Areni Zagreb, a novi nastup zakazan je za 16. veljače.