Silvija Popović na naslovnici prestižnog časopisa “Sovereign”

Autor: Miroslav Šantek Cobra

Veliki znanstvenik i izumitelj kojeg poznaje cijeli svijet Nikola Tesla rodio se u Hrvatskoj u mjestu Smiljan kraj Gospića 10. srpnja 1856, a umro je u New Yorku na današnji dan 7. siječnja 1943. O Tesli i njegovim izumima, idejama i svim onim stvarima koje koristimo danas i koje ćemo tek početi koristiti u budućnosti po njegovim zamislima je napisano jako puno publikacija. Jednom riječju Tesla je bio – genije. I naše gore list.

Cijeli znanstveni svijet danas na neki način obilježava godišnjicu smrti Nikole Tesle, a dogodila se jedna vrlo zanimljiva stvar. Silvija Popović, rodom Petrinjka, naše gore list, dobila je ponudu da na današnji dan ukrasi naslovnicu prestižnog britanskog časopisa “Sovereign”, a evo i zašto. Naime, Silvija Popović je vrlo poznato lice u svijetu konzultacija za poslovni i privatni život , a nastupa i kao internacionalni govornik koji nadahnuće nalazi u inspiraciji radom Nikole Tesle. Evo što je sama Silvija izjavila na facebooku:

Dragi prijatelju

Zahvalna i otvorena srca želim ti objaviti da sam prihvatila poziv biti na naslovnici jednog prestižnog velikog Britanskog časopisa .

Prva sam žena Hrvatica ikada koja je dospjela na naslovnicu svojim zalagnjem kao konzultant za poslovni i osobni razvoj te kao Internacionalni govornik gdje educiram da je za uspješan poslovni i privatni život neophodno upotrijebiti zadnje znanstvene i duhovne principe čije nadahnuće nalazim u znanosti, Nikoli Tesli i štovanom Bogu Ocu.

Hvala ti Oče na svim ljudima darovima i svim odgovornostima koje mi udjeljuješ.

Tesla, naše vrijeme je došlo.
Vrijeme u kojem zajedno dižemo svijest čovječanstva da je tajna ostvarenja punog potencijala u spoju znanosti i duhovnosti. Hvala ti na vodstvu,uputama i energiji.

Tebi u čast Oče ,tebi u čast Tesla. I tebi u čast Hrvatsko zemljo moja…danas i sutra i dok živi ovo srce u grudima- vječna slava i Hvala.

Hvala ti prijatelju koji ovo čitas, na svoj podršci tijekom svih godina.Svaki lajk svaki komentar..poruku.
Želim ti uspjeh I NE DAJ da tvoja ideja umre.
Možes promijeniti svijet!

Ljubav I mir tebi!
Silvija Popović
Mindset & Business Strategist
International Speaker