Beth Hart

Foto:facebook

0

Jedna od najboljih pjevačica današnjice, nevjerojatna i neponovljiva Beth Hart nastupa u Zagrebu!

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u klubu Boogaloo rock, blues i jazz pjevačica, skladateljica i glazbenica Beth Hart vraća se u Zagreb proslaviti 25 godina karijere. Nastupiti će u KD Vatroslava Lisinskog večeras 1. Prosinca 2018.g. s početkom u 20 sati

Dobitnica brojnih priznanja, nekoliko puta nominirana za nagradu Grammy, u karijeri je surađivala s velikim i poznatim glazbenicima, od kojih je najpoznatija dugogodišnja suradnja s Joeom Bonamassom.

Beth Hart će posjetiti Zagreb u okviru turneje na kojoj slavi 25 godina svoje turneje pa će publika imati prilike čuti sve njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je postala poznata.

U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i snažna, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda svira nažešći rock, Beth Hart, kao što smo se mogli uvjeriti nedavno na koncertu u Zagrebu, daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom.
Ta jaka emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe širom svijeta zaljubljuje u nju, pa tako I hrvatska publika.
Podsjećamo, prošlogodišnji koncert Beth Hart izazvao je veliki interes hrvatske publike te su ulaznice za njega bile rasprodane dva mjeseca prije koncerta.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here