AKTUALNA MISS HRVATSKE IVANA MUDNIĆ KRENULA JE PREDSTAVLJATI HRVATSKU U KINU

Aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić krenula je predstavljati Hrvatsku u Kinu, tamo će boraviti mjesec dana, a završni spektakl očekuje nas 9. prosinca na otoku Sanya. Naša ljepotica kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model, koju će kako nam je samouvjereno rekla osvojiti.
Ove godine Ivana u Kinu nosi odjeću zvučnih hrvatskih dizajnera, među kojima su Zoran Aragović s brendom BiteMyStyle , Ivicu Skoku koji je napravio dizajnersku haljinu i nacionalnu haljinu, dok će u kategoriji Top Model nositi dizajnersku haljinu Džemile Dilberović. Odjevne predmete Ivana će upotpuniti sa cipelama Deichmann. Kako bi upotpunila svakidašnje odjevne kombinacije za nju su se pobrinuli dizajneri nakita Chantal, Jo-Jo Design i Colleraj.
Ivana u Kini mora zablistati! Svaka finalistica Miss World nosi puno odjevnih kombinacija kako bi predstavile svoje dizajnere i ljude s kojima rade u svojim zemljama. Direkcija je ove godine izabrala 3 vrlo posebna dizajnera i potpuno različita u svome radu kako bi svijetu pokazali da možda jesmo mala zemlja, ali s puno kreativnosti i entuzijazma- izjavila je direktorica Direkcije Miss Hrvatske, Maja Vračarić.
Aktualna Miss Hrvatske u Kini će predstavljati svoju zemlju i običaje, ali i brend FOREO jer s novom titulom, Ivana je postala ambasadorica najpopularnijeg uređaja za čišćenje lica u svijetu. Za njegu lica i tijela pobrinula je preparativna kozmetika Ziaja i dekorativna kozmetika Eveline Cosmetics te LCN za uredno njegovane nokte.

Foto: Boris Mataković i Zvonimir Ferina