Hladno pivo+Punčke

Nakon 6 godina HLADNO PIVO dolazi u Sisak.

Sve fanove punk/rock glazbe večeras s početkom od 20:00 sati, očekuje fantastičan veliki koncert Hladnog Piva u sisačkoj ”Ledenoj dvorani Zibel” Sisak.

Kako jedan od najvećih, najpoznatijih i najdugovječnijih hrvatskih glazbenih sastava ”praši” već više od 20 godina govore kao činjenice prepuni klubovi i dvorane koje su punili do zadnjeg mjesta, u Sisku se spremaju održati jedan od najboljih koncerata ikad održanih.

U fantastičnom okruženju novoizgrađene Ledene dvorane Zibel, za više od 3000 posjetitelja pripremit će pravi show i nedvojbeno oduševiti stare i nove fanove koji će ponoviti gradivo uz poznate hitove poput “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Superman”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Ne volim te”, ”Vjeruj u mene”, ”Na ovim prostorima”, ”Bačkizagre stuhpa šeja”, ”Trening za umiranje” i mnoge, mnoge druge.

Kao gosti i predgrupa Hladnog Piva, iz Zagreba nam stižu ”PUNČKE” koje će zapaliti i pripremiti posjetitelje na show program koji slijedi nakon.

Mjesto koncerta: Ledena dvorana Zibel Sisak (Ul. Augusta Cesarca, 44000, Sisak)
Datum: 26.10.2018.
Vrijeme: Vrata – 19:00 sati; Punčke – 20:30 ; HLADNO PIVO 21:30
Karte u pretprodaju: Više infosa uskoro.

HLADNO PIVO
www.hladnopivo.hr
Facebook: https://web.facebook.com/HladnoPivoHP/

Punčke
http://puncke.rocks
Facebook: https://web.facebook.com/puncke/