Black Loops, talijanski DJ i producent, ove subote gostuje u dubrovačkom klubu Dubina

Više je od godine dana od otvaranja underground kluba Dubina u Dubrovniku u kojemu su već održana brojna događanja na kojima su nastupali brojni regionalni bendovi te svjetski poznati Djevi. Ove subote, 15. srpnja, u goste dolazi Black Loops.

Rođen u Italiji, sa sjedištem u Berlinu, Black Loops je multiinstrumentalist i pravi ”househead”, a hvaljen je kao jedan od najkreativnijih i najinovativnijih producenata house glazbe proteklog desetljeća. Njegov stil karakterizira mješavina zvukova čija inspiracija proizlazi iz žanrova kao što su funk, soul i disco, a može se usporediti sa britanskim pokretom house glazbe ranih 90ih ili čak s legendarnim house zvukom New Yorka početkom 2000ih. Traxsource ga je 2017. proglasio za Deep House izvođačem broj jedan što je rezultiralo još većim zamahom i kvalitetnim izdanjima na izdavačkim kućama kao što su Toy Tonics, Shall Not Fade, Freerange, Neovinyl Recordings, Pets Recordings te Gruuv i Good Ratio.

Black Loopsu će se za pultom pridružiti Ivana i Petra – mlade dubrovačke DJice zaslužne za dobar ”groove” prije i poslije nastupa spomenutog headlinera.

Ulaznice se mogu kupiti od 23h na ulazu kluba po cijeni od 10 eura.