Izvanredne izvedbe predstave ‘H.E.J.T.E.R.I’ u ZKM-u

U Zagrebačkom kazalištu mladih možete u tri izvanredna termina, 7, 8. i 9. travnja pogledati H.E.J.T.E.R.E u režiji Judite Gamulin, jednu od najgledanijih predstava sa ZKM-ovog repertoara.

U pitanju je pravi Zeitgeist-komad o generaciji 30-godišnjaka koji žive u produljenoj adolescenciji, boreći se protiv nemilosrdnosti i neizvjesnosti vremena u kojem žive – hejtanjem.

Za sva tri termina ZKM je osigurao ulaznice s popustom koje možete kupiti izravno u internetskoj trgovini: prilikom plaćanja upišite kod HEJ30 te platite pojedinačnu ulaznicu 30 kuna.

Zbog epidemioloških mjera mjesta je malo, stoga požurite po ulaznice.

KUPI ULAZNICE

Ovaj Zeitgeist-komad u režiji Judite Gamulin i prema tekstu Dine Pešuta govori o pripadnicima generacije milenijaca, rođenima za vrijeme socijalizma, odraslima u kapitalizmu, koji su sada u svojim 30-ima i zapravo bez jasnog cilja kamo idu i bez perspektive da će naći svoj put prema sigurnoj egzistenciji. U središtu priče su Roza, Mak, Sanjin i Paško, četvero prijatelja, postarijih milenijaca, hipstera koji pokušavaju odrasti, donijeti odluke i držati ih se u svijetu u kojem su granice, karijere i međuljudski odnosi toliko tekući da im gotovo cure kroz prste. Gdje prestaje mladost, pita se četvero prijatelja i jedan nepozvani gost u ovom zimskom afterpartiju.

Glume: Hrvojka Begović, Dado Ćosić, Ugo Korani, Katarina Bistrović Darvaš, Luka Bulović