GRADONAČELNIK MILAN BANDIĆ POZVAO ZAGREPČANE NA OPREZ

Povodom učestalih požara u stanovima i obiteljskim kućama proteklih dana, gradonačelnik Milan Bandić je na Božić uputio poruku Zagrepčanima u kojoj ih poziva na poseban oprez sa dekorativnim lampicama i svijećama.

Posebne okolnosti ne mogu nam ukrasti duh Božića i osjećaj zajedništva, osjećaj solidarnosti s onima u potrebi i našu želju da budemo oslonac jedni drugima, naglašava gradonačelnik i nastavlja:

Međutim, molim vas drage sugrađanke i dragi sugrađani da u ove blagdanske dane budemo iznimno pažljivi, da u obiteljskoj atmosferi i blagdanskoj radosti ne zaboravimo na oprez, da naša okićena i osvijetljena božićna drvca i adventske vijence ne ostavljamo bez nadzora, da isključimo lampice ako nismo doma ili dok smo na počinku.

Iskustvo naših sugrađana u Pleterničkoj u Dubravi, u Brezovičkoj te najnovije u  Dugavama, upozorava da se nesmijemo opustiti i da svaki trenutak  nepažnje može imati katastrofalne posljedice na imovinu, na naše zdravlje i živote naših najbližih.

Čuvajte se, budite oprezni i odgovorni da nam ovi božićni i novogodišnji blagdani prođu u miru, obiteljskom druženju i dobroj atmosferi.

Želim vam blagoslovljen Božić i sretnu novu 2021. godinu!