U KRIZI RESTORAN OAZA POMAŽE POTREBITIMA

Restoran fast casual naravi, Oaza u Zagrebu , osim što je cool mjesto za mlade, promovira društveno poduzetništvo i odgovornost prema zajednici. Kako se opskrbljuje kvalitetnim namirnicama, u ponudi ima nutritivno bogate, ukusne i zdrave obroke, te kroz svoje edukacije o zdravoj prehrani promovira zdravi životni stil.

Kako je restoran trenutno zatvoren zbog epidemioloških mjera, vlasnici restorana odlučili su biti proaktivni u svojem djelovanju i dijeliti obroke onim najpotrebitijim građanima Zagreba.

“Primijetili smo da je mnogo ljudi zbog pandemije ostalo bez posla i primanja, prepušteni sami sebi. Obraćaju nam se za hranu, krhkog su zdravlja, stoga smo odlučili za vrijeme božićnih praznika dijeliti tople i zdrave obroke, te tako pomoći svima koji su sada u teškoj situaciji. Trenutno, uz ograničene mogućnosti, dijelimo jedan mali, ali značajan broj obroka. Naravno, uz održavanje standarda higijene i poštivanje svih propisanih mjera zaštite za vrijeme pandemije. Kako smo primijetili da će se kriza uzrokovana pandemijom produžiti i sljedeće godine, htjeli bi nastaviti s dijeljenjem minimalno 2000 obroka mjesečno potrebitima. Bilo bi nam drago da udružimo snage, te ovim putem pozivamo sve dobročinitelje da podrže ovu humanu akciju da možemo u najtežim periodima koji slijede, siječnju i veljači, osigurati obroke najpotrebitijim građanima Zagreba.” – poručuje suvlasnik restorana, Filip Brničević.

Tko se želi uključiti može to učiniti putem linka: https://gogetfunding.com/nahranite-gladne-oaza-food-for-life/

ŽELJKO KRZNARIĆ