TEMELJITO SE UREĐUJE IGRALIŠTE NK PREČKO

U kolovozu su započeli radovi na uređenju igrališta Nogometnog kluba Prečko. Radovi obuhvaćaju potpunu rekonstrukciju i sanaciju igrališta, klupskih prostorija, tribina, rasvjete, komunalne i prometne infrastrukture kao i izgradnju novog kolnog i pješačkog prilaza te novih 29 parkirnih mjesta.


Predsjednik Mjesnog odbora Prečko Dominik Gluhinić je objasnio da teren u jesenskim i zimskim mjesecima kada padne i manja količina kiše, nije bio adekvatan za igru pa su djeca bila prisiljena odlaziti u druga zagrebačka naselja i koristiti njihove terene.

„U sklopu obnove nabavljeni su novi golovi, postavlja se umjetna trava na pomoćno igralište, u izradi su sanitarni čvorovi, odvodnja, drenaža i zaštitna ograda. Po završetku ovoga projekta, Prečko će imati moderan sportski kompleks koji će zadovoljavati potrebe ovog najvećeg zagrebačkog Mjesnog odbora“ rekao je predsjednik Gluhinić zahvalivši pritom na odličnoj suradnji s Gradom Zagrebom, odnosno gradskim uredima, u realizaciji ovog projekta. Vrijednost investicije je oko 7,5 milijuna kuna.

ŽELJKO KRZNARIĆ