DELEGACIJA STOLNOTENISKOG SAVEZA KOD GRADONAČELNIKA BANDIĆA


Danas je gradonačelnik Milan Bandić primio delegaciju Hrvatskog stolnoteniskog savezapredvođenu predsjednikom Zlatkom Pospišem i direktorom Renatom Čengićem.

Nakon sastanka, direktor Čengić istaknuo je da su s gradonačelnikom razgovarali o Europskom juniorskom prvenstvu koje će se održati sljedeće godine u Zagrebu, te organizaciji 10. jubilarnog Zagreb Open-a. Zahvalni smo gradonačelniku Bandiću i Gradu koji nas posljednjih 20 godina konstanto podržavaju i omogućavaju odlične uvjete za vrhunski stolni tenis.
 
Predsjednik Pospiš kazao je kako unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji nastavljaju s turnirima i natjecanjima te dodao da su izrazito zadovoljni što su uspjeli izboriti da se Europsko juniorsko prvenstvo održava upravo u Hrvatskoj sljedeće godine, na kojem će sudjelovati najmanje 1000 igrača iz cijele Europe.
 
Goran Petrović, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za sport i mlade istaknuo je kako će Grad i nadalje podupirati i ulagati u sport i sportaše.

Gradonačelniku Bandiću su gosti uručili Zahvalnicu za doprinos u radu i razvoju zagrebačkog stolnog tenisa i Međunarodnog Turnira ZAGREB OPEN.

ŽELJKO KRZNARIĆ