ZKM-ov Zoom razgovor uz sudjelovanje Rade Šerbedžije, Sretena Mokrovića, Ante Tomića i Borisa Jokića te moderiranje Maje Sever, pogledajte danas od 18 sati online

Zagrebačko kazalište mladih najavljuje novi razgovor na platformi Zoom u ZKM-ovu serijalu Svijet nakon karantene, a ovaj je razgovor pod nazivom: 

Čovjek je čovjeku kazalište

U ZKM-ovu razgovoru na Zoomu sudjeluju glumačke zvijezde Ulyssesov Rade Šerbedžija i ZKM-ov Sreten Mokrović, pisac i kolumnist Jutarnjeg lista Ante Tomić, psiholog i znanstvenik Boris Jokić, uz moderiranje i sudjelovanje i nagrađivane novinarke Hrvatske televizije Maje Sever.

Važna društvena tema – o utjecaju koronavirusa na rad kulturnih institucija i na sve nas – nadovezuje se na komentar Stožera nacionalne zaštite kako „sve čvršće epidemiološke mjere ljudi sve teže psihički podnoseˮ. Koliko u teškim vremenima umjetnost daje energiju za preživljavanje, što su čovjeku kazalište i umjetnost u okolnostima pandemije, čut ćete od sugovornika ZKM-ova razgovora na Zoomu koji možete pogledati na ZKM-ovoj stranici Facebooka Fb.com/zekaem  i kanalu Youtube bit.ly/zkmyoutube od četvrtka, 5. studenoga 2020. u 18 sati.