Vragolasti virtuozi Igudesman & Joo dolaze u Lisinski!

 

Neponovljiv violinističko-pijanistički duo i majstori glazbene komedije Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo peti put u svojoj karijeri vraćaju se u Lisinski nasmijati vas do suza!

 Miljenici zagrebačke publike, s kojima su dosad surađivali ugledni umjetnici poput Gidona Kremera, Mische Maiskog i Juliana Rahlina, kao i brojna poznata imena iz svijeta show biznisa, ovaj put dolaze s programom And now Beethoven“ kojim na doista osebujan način obilježavaju 250. obljetnicu rođenja jednog od najvećih skladatelja svih vremena.

Zašto je Beethoven svaki dan potapao svoju glavu u hladnu vodu, zašto je volio bacati juhu okolo? Je li njegovo omiljeno voće doista bila ba-na-na-naaaa? Na ta i mnoga druga pitanja na originalan način pokušat će odgovoriti Igudesman&Joo 15. studenog u Lisinskom

Milijuni ljudi širom svijeta doživjeli su iskustvo grcanja od smijeha gledajući i slušajući ovaj  briljantni dvojac kako majstorski kombinira elemente slapstick  komedije s klasičnom i pop glazbom.  Potrudite se da ni vi ne propustite u Lisinskom uživo vidjeti urnebesne bravure „montipajtonovaca svjetske klasičarske scene“.

ŽELJKO KRZNARIĆ