OD PONEDJELJKA NOVI MODEL UZIMANJA BRISEVA NA KORONAVIRUS

Kako bi se smanjile gužve za testiranja na koronavirus koje svakim danom postaju sve veće te radi što bolje učinkovitosti provođenja dijagnostike, NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“ od ponedjeljka, 26. listopada, uvodi novi model uzimanja briseva na koronavirus, neovisno o svrsi testiranja.

Narudžbe građana za testiranje na koronavirus primat ćemo isključivo putem online platforme, kojoj možete pristupiti na poveznici https://prijavnicentar.hr/testiranje/stampar. Građani mogu odabrati željeni termin testiranja, a samom testiranju moći će pristupiti od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati. Nedjeljom i blagdanima testiranje će se vršiti u vremenu od 8 do 10 sati.

Nadalje, Zavod će svakodnevno dodijeliti 500 termina testiranja (u jednoj je minuti moguće testirati dvije osobe), a građane molimo da koriste model plaćanja internetskim bankarstvom, sukladno podacima na uplatnici koju mogu dohvatiti ovdje i da unaprijed ispune obrazac, kako bismo ih mogli povratno izvijestiti o rezultatima testiranja koji mogu pronaći ovdje.

Važno! Na uplatnici u rubrici svrha obavezno napišite ime, prezime i adresu osobe koja dolazi na testiranje, a u rubriku Poziv na broj OIB, kako bismo Vam bili u mogućnosti ispostaviti pravovaljani račun.

Ukoliko su popunjeni termini za određeni dan, testiranje će se i dalje moći obaviti u COVID ambulantama pri domovima zdravlja na sljedećim lokacijama:

  • Dom zdravlja Zagreb – Zapad, Prilaz baruna Filipovića 11
  • Dom zdravlja Zagreb – Centar, Avenija Većeslava Holjevca 22
  • Dom zdravlja Zagreb – Istok, Grižanska 4

ŽELJKO KRZNARIĆ