NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU OTVORENA 47. AMBIJENTA

Na Zagrebačkome velesajmu danas je otvorena 47. Ambienta – međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije te Međunarodni sajam alatnih strojeva i antikorozivne zaštite Biam&Zavarivanje.


Grad Zagreb i Zagrebački velesajam na domaćem i međunarodnom tržištu prepoznati su kao nezaobilazno mjesto susreta svih onih koji žele ostvariti poslovni uspjeh, rekao je gradonačelnik Milan Bandić, koji je otvorio sajmove, i rekao kako Zagreb bilježi kontinuirani rast poduzetnika i obrtnika unatoč pandemiji koronavirusa te pokušava napraviti balans između zdravlja građana i poticanja gospodarskih aktivnosti.


 
Sajmovi su otvoreni do 18. listopada, a cilj im je predstaviti nove ideje iz svijeta dizajna, arhitekture, građenja, stanovanja, te alatnih strojeva za obradu raznih materijala i zavarivanje. Na ovogodišnjem sajmu u sklopu Ambiente održava  se i drugi po redu ART FAIR, umjetnički sajam u kojem  svoja djela predstavljaju slikari, kipari i fotografi. Osmišljen je i svakodnevni umjetnički program Ex Tempore Zona i posjetitelji će moći sudjelovati u predaukcijskoj izložbi umjetnina.

ŽELJKO KRZNARIĆ