PLANET ART POKREĆE ON LINE KAZALIŠTE

Kazalište Planet Art pokreće potpuno inovativan kazališni projekt: On line kazalište uživo.
Riječ je o kazališnim predstavama koje se održavaju uživo, a koje putem streaminga možete gledati iz svojeg dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom u isto vrijeme zadržavajući kazališnu čaroliju.

Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20h, počevši od 25. listopada, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming po cijeni od 39 kn mogu se kupiti na linku https://live.planet-art.hr .

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to.
Tako u kazalište sada mogu virtualno otići svi bez obzira radi li se o nemogućnosti fizičkog odlaska uslijed mjera zbog korone ili zato jer živite daleko od Zagreba ili Hrvatske.

Predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose (https://www.planet-art.hr/raspored/).

U On line kazalištu uživo imat ćemo od 25. listopada priliku gledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstava u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA, TKO JE OVDJE LUD? i RITINA ŠKOLA koje će s početkom Novog kazališta obilježiti i svoje svečane okrugle brojke izvedbi.

ŽELJKO KRZNARIĆ