Svestrani autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu „Divlja simfonija“ i glazbu koju je sam za nju skladao. Stoga će u subotu 10. listopada 2020. u 18.00 sati hrvatski izdavač Dana Browna V.B.Z. organizirati razgovor s autorom i prvo svjetsko predstavljanje „Divlje simfonije“.
S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je ograničen, ali događanje će se moći pratiti uživo putem V.B.Z.-ova YouTube kanala VBZCroatia i V.B.Z.-ove Facebook stranice. Prijavite se na vrijeme i budite s Brownom sutra u 18 sati online.
Knjiga sadrži kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor!
Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast, a sadržavat će i dodatne tragove i zagonetne kodove.
Svjetska koncertna premijera glazbe koju je Dan Brown skladao za Divlju simfoniju održat će se večeras u petak, 9. listopada u 20 sati u HNK-u Zagrebu. Na ovoj svjetskoj premijeri glazbu izvodi Zagrebačka filharmonija pod vodstvom dirigenta Mirana Vaupotića. Zagrebačka filharmonija izvest će cjelovitu Divlju simfoniju, s 21 stavkom. U okviru koncerta priprema se i nekoliko glazbenih iznenađenja – ovo je uistinu koncert koji se ne propušta! Tim više što će na koncertu sudjelovati i sam Dan Brown. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja na koncertu je ograničen, ali koncert će biti emitiran uživo i na stranici Dana Browna na Facebooku, gdje on ima više od 6 milijuna pratitelja.
ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here