B2B susret poduzetnica u Zagrebu

Prekrasno poduzetničko okružje Zagrebačkog inovacijskog centra, ugostilo je 70-tak sudionica i sudionika na B2B susretima poduzetnica Hrvatske koji su se održali u Zagrebu, uz najavu istih događanja u listopadu u Poreču (06. 10.) i Varaždinskim Toplicama (20.10.) uz organizirani besplatni prijevoz autobusima iz glavnog hrvatskog grada za sve zainteresirane.

Bilo je to poduzetničko okupljanje prožeto optimizmom, proaktivnim djelovanjem i velikim pozivom na solidarnost među poduzetnicama i poduzetnicima u ovim izazovnim vremenima, s ciljem da pomognemo jedni drugima kako bi čim prije ugledati učinkovite rezultate rada “Novo normalnim” uvjetima poslovanja.

Centar poduzetnica organizirao je B2B susrete u Zagrebu, te ih priprema i za Poreč i Varaždinske Toplice, uz generalno pokroviteljstvo Zaklade Konrad Adenauer i Grada Preloga, te zlatne sponzore tvrtku D – Invoice doo i Bernarda doo, srebrnog sponzora Saop doo, brončanog sponzora tvrtke Bellissima jdoo i Vrsna doo, te sponzore Vina Kutjevo, koji su uljepšali zagrebačko B2B okupljanje vrhunskim kapljicama iz svojih vinskih podruma i tvrtka Danas radim.

Po riječima ekonomista s američkog Sveučilišta Stanford Paula Romera: “Krizu je užasno trošiti!”, vrijeme je prilagodbe i kreativnih rješenja, što je poduzetništvu uvijek bilo “srednje ime“, a Centru poduzetnica i više od 2.300 članica i članova – vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta kao i svih onih koji će to tek postati, to je lajt motiv za iniciranje aktivnosti i događanja.

ŽELJKO KRZNARIĆ