„Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru“, ovo je samo jedna od naših objava kojima smo vas htjeli na pozitivan i šaljiv način upozoriti da u prirodi obavezno pazite na sebe i na druge a do petka 25. rujna, svaki dan od 11:00 do 20:00 sati u Uranija – prostoru kreacije, na Trgu Eugena Kvaternika 3/3 u Zagrebu možete doći na izložbu Gorske službe za spasavanje i nasmijte se od srca, okinite par fotografija (barem smo sigurni da nije s ruba litice) i upoznajte neke od naših spašavatelja i spašavateljica koji svoje živote svakodnevno posvećuju pomaganju drugima, poručuju iz redova vrijednih spasilaca.
Povodom 70. obljetnice osnutka Hrvatske gorske službe spašavanja, na izložbi „Trending #HGSS70“, predstavili su  svoje najkreativnije trenutke s društvene mreže Twitter, na koji su se najviše dijelili i komentirali.
Naziv izložbe „Trending #HGSS70“ proizlazi iz uobičajenih dijelova Twitterovog sučelja. Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i „hešteg“ kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja, pod kojim i građani mogu čestitati ovu veliku obljetnicu spašavateljicama i spašavateljima ili se, uz sliku, prisjetiti nekih vlastitih dogodovština koje uključuju HGSS.

ŽELJKO KRZNARIĆ

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here