Plavi tjedan odvoza otpada u Zagrebu

Ovaj tjedan je PLAVI TJEDAN. U tjednu od 18. do 23. svibnja odvozimo papir, a u tjednu od 25. do 30. svibnja odvozimo plastičnu i metalnu ambalažu.

Mole se  sugrađani da plastične vrećice i papir ne iznose na javne površine prije dana odvoza.

Raspored odvoza otpadnog papira, plastične i metalne ambalaže mogu pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.cistoca.hr

Odvoz glomaznog otpada na dogovoreni termin odvoza

Od prošlog tjedna, glomazni otpad se odvozi planski, isključivo putem obrasca izravno od Čistoće.

Građani su na kućne adrese, uz račune Zagrebačkog holdinga početkom ove godine, zaprimili obrazac Zahtjev za odvoz glomaznog otpada koji se koristi u okviru javne usluge, bez naknade za odvoz od 2 m3.

Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr, ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr ili u izravnom kontaktu na brojeve telefona 01/ 6146-555 i 01/ 6146-565 u vremenu od 7 do 20 sati. Nakon zaprimanja zahtjeva građani će u najkraćem mogućem roku dobiti termin odvoza.

Građani i dalje mogu, tijekom cijele godine, svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od naših reciklažnih dvorišta i mobilnih reciklažnih dvorišta.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Pazimo zajedno na čistoću našeg Zagreba i još jednom molimo da se glomazni otpad iznosi u individualno dogovorenom terminu!