Kako bi potaknuo sve čitatelje i gledatelje da ostanu doma, ali i da malo pomogne ubiti dosadu kućne izolacije, HCL Gaming Portal pokrenuo je tjednu emisiju naziva HCL Pidžama Party u kojoj ugošćuje poznata lica iz svih sfera.

Koncept emisije je spoj gaminga, zezancije i podcasta pa u svakom nastavku poznata lica HCL-a Igor Belan (glavni urednik) i Zoran Žalac (izvršni urednik) ugošćuju poznate osobe, s njima igraju videoigre te odgovaraju na pitanja publike. Emisija se na Facebooku i YouTubeu može gledati uživo svake subote od 18 sati, a poslije i kao snimka. Posljednji HCL Pidžama Party sa duhovitim Lukom Bulićem i Ivanom Šarićem privukao je više od 60 000 gledatelja.

Četvrta epizoda slijedi ove subote, 25. 4. u 18 sati, a da može nam je reka’ Vojko V. Vojko je kao mladić bio i strastveni gamer koji je volio strategije pa će zajedno s Ivanom Šarićem i voditeljima s HCL-a odgovarati na pitanja, neobavezno popričati i strateški odigrati Golf with Friends. Golf with Friends nije simulacija stvarnog golfa već je riječ o video igri u kojoj je fokus na izbjegavanju raznih zamki i prepreka.

Publika tijekom cijelog tjedna u iščekivanju nove emisije može i aktivno sudjelovati u kreiranju zabavnog sadržaja objavljujući tematske fotografije (tema se mijenja svaki tjedan), uz hashtagove #ostanidoma i #HCLpidžamaparty. Najzanimljivije tematske fotografije dobit će i prigodnu nagradu od ekipe HCL-a.

Osim toga, publika tijekom tjedna može unaprijed postavljati pitanja za najavljene goste od kojih se najbolja izabiru te postavljaju uživo tijekom emisije. Publika svake subote može očekivati novo poznato lice i doživjeti ga u opuštenom izdanju te vidjeti kako se snalazi igrajući neku od video igara i odgovarajući na necenzurirana pitanja.

Svi gosti se javljaju putem video poziva, svatko iz vlastitog doma, poneki i zaista u pidžamama, a isto vrijedi i za voditelje Igora i Zorana. Cilj projekta je prikazati da se možemo zabavljati i družiti i dok smo svi u sigurnosti vlastitih domova, potaknuti što veći broj ljudi da zaista ostanu doma, po mogućnosti uz blagodati video igara.

ŽEČJKO KRZNARIĆ

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here