RECIKLAŽNA DVORIŠTA PO NOVOM RADNOM VREMENU

Zbog zaštite zdravlja i sprječavanje širenja zaraze koronavirusom, od 19. ožujka  reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta radit će od ponedjeljka do subote, u vremenu od 11 do 19 sati, a nedjeljom će raditi dežurna reciklažna dvorišta RD Žitnjak je u Čulinečkoj cesti, a MRD Podsused Vrapče u Ulici Pozornica 2.

U Zagrebačkom holdingu d.o.o. podružnici Čistoća poduzeli su sve higijenske i sanitarne mjere zaštite zaposlenika i građana od moguće zaraze ili prijenosa koronavirusa u skladu s preporukama Nacionalnog stožera Civilne zaštite i naputcima Gradskog stožera. Svi zaposlenici upoznati su s mjerama zaštite na radu koje se primjenjuju u takvim situacijama, te mjerama samozaštite od moguće zaraze u kontaktu s drugim osobama.

Iz Čistoće mole građane da slijede upute zaposlenika reciklažnih i mobilnih reciklažnih dvorišta, kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze koronavirusom i pridržavaju preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika.

Sve informacije o reciklažnim i mobilnim reciklažnim dvorišta s brojevima telefona, istaknute su na www.cistoca.hr.

ŽELJKO KRZNARIĆ