Otvoren wellness u sklopu Doma sportova

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorila je novi wellness centar u sklopu Doma sportova. Wellness Doma sportova je četvrti po redu koji je u razdoblju od dvije i pol godine otvoren od strane gradske ustanove Upravljanje sportskim objektima, pa tako uz wellnesse u sklopu bazenskih kompleksa Svetice, Iver i Jelkovec, od danas mogu uživati i građani na zapadnom dijelu grada.

Wellness Doma sportova svečano je otvorio gradonačelnik grada Zagreba, Milan Bandić, „Nakon Svetica, 2017., Jelkovca i Ivera, 2019., evo nas ove 2020. godine u Domu sportova. Nije to neka velika investicija, oko 2.500.000,00 kuna, ali s obzirom što će sve biti od sadržaja, biti će na korist svim naših sugrađanima koji se žele relaksirati“, naglasio je gradonačelnik.

Ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i voditeljica wellnessa Adriana Nožak, pobliže su upoznali sve prisutne o detaljnim informacijama vezanim za novi wellnes.

„Dom sportova je kultno zagrebačko mjesto, a otvaranjem ovog Centra smo upotpunili njegov asortiman usluga. Između ostalog, sadržava dva studija za sunčanje – stojeći i ležeći, a predviđeni su prostori za frizerski i pedikerski salon.“, rekao je ravnatelj tvrtke Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić pa je naglasio da su cijene pristupačne, što će građanima omogućiti da se njegovim uslugama masovnije koriste.


„Nudimo finsku, tursku i biosaunu, zapošljavamo vrhunske masere, domaćice i stručno osoblje koje je u svakome trenu spremno pružiti kvalitetnu uslugu svojim korisnicima.“, dodala je Adrijana Nožak, voditeljica wellness centra.

Radno vrijeme wellness centra je od 14 do 22 sata, a vikendom od 15 do 23 sata.

Wellness se nalazi sa istočne strane ulaza u Dom sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, a proteže se na površini od 435,14 m2.

ŽELJKO KRZNARIĆ