Predstavnike Hrvatskog jet ski saveza, na čelu s predsjednikom Davorom Hundićem primio je u srijedu gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.Bilo riječi o organizaciji etape regionalnog natjecanja motonautike Alpe Adria Jet Ski Tour  12. i 13.  lipnja 2020.  na Jarunskom jezeru.

Zagreb je lani bio domaćin jet ski natjecanja, na što smo posebno ponosni – rekao nam je Milan Pavelić, pročelnik ureda za sport i mlade- i brojna je publika svjedočila brojnim atrakcijama na vodi. Danas smo razgovarali o tome da Jarun opet bude  u lipnju domaćin europskog natjecanja. Grad će dati logističku podršku a razgovarat ćemo i o određenoj financijskoj podršci.

Veliko jet ski natjecanje se tako vraća opet u Zagreb na jezero Jarun gdje je od 1995. godine održano dvjestotinjak natjecanja.

Jetskijaši nisu profesionalci. Oni su visoki amateri a i ljudi koji su visoke platežne moći – kaže Davor Hundić, predsjednik Hrvatskog jet ski saveza – Njima je to poluprofesionalni hobi a s obzirom na njihovu platežnu moć to će biti dobra prilika da koristi ima i hrvatsko gospodarstvo. U svakom slučaju ovo sportsko natjecanje je izuzetna turistička promičba Zagreba i Hrvatske.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here