Dodjela nagrada Ženskog poduzetničkog centra

Na Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije u Zagrebi, najvećem poslovnom skupu žena u poduzetništvu, Bernardi Cecelji, vlasnici i direktorice tvornice Bernarda d.o.o. iz Nedelišća  za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje, te koja upošljava više od 250 zaposlenika, uručena je nagrada Najpoduzetnica 2020. godine.

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran  Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2.300 članica i članova (vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta kao i svih onih koji će to biti), a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada Najpoduzetnica u nekoliko kategorija, uz Grand Prix nagradu Najpoduzetnica 2020.

A upravo je gospođi Bernardi Cecelja, ne samo uspješnoj poduzetnici Hrvatske, nego i ovog dijela Europe, pripala čast najbolje i osvajanje Grand Prix nagrade Najpoduzetnica 2020. g.

U nazočnosti više od 550 sudionica i sudionika, gospođa Bernarda Cecelja primila je nagradu iz ruku predsjednice Ocjenjivačkog suda gospođe Slavice Šipicki, te tom prigodom poručila uz zahvalu svim nazočnima u dvorani kako je to rezultat predanog rada i discipline, koji je doveo do prepoznatljivosti rada, inovatorskog i inventivnog pristupa gospođe Bernarde Cecelja, kao i njezinog branda Bernarda – kvalitetnih krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom.

Na Kongresu poduzetnica dobitnica nagrade Najpoduzetnica 2020 najavila je poduzetničke aktivnosti na području kontinentalnog turizma.

Nagrađena Bernarda Cecelja

– Rođena sam u Varaždinskim Toplicama, gdje i danas živim, već godinama gledam kako ovdašnji toplički turističko – zdravstveni kapaciteti – propadaju. To me boli i doista dira u srce, a željela bih da se nešto napravi i u tom pravcu za moj kraj i moje planove u turizmu. Stoga sam na poticaj bivše gradonačelnice Varaždinskih Toplica, dobila ideju, promislila i krenula u investiciju te kupila nekoliko objekata u Varaždinskim Toplicama, za otvaranje luksuznog hotela na ovim prostorima. Uz puno bitke s birokracijom dobila sam i koncesiju za termalnu vodu čime je otvorena mogućnost izgradnja hotela Bernarda koji se privodi kraju. Hotel ima četiri zvjezdice, uskoro će primati i prve goste, a cijeli koncept ove kontinentalno – turističke priče ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču – kroz restorane, domaće proizvode, ekološku gastro ponudu, wellness sadržaje. Imajući na umu da jako pazimo da sve bude prirodno u budućem hotelu Bernarda, a posebice na hranu bez kemijskih tretiranja koja se poslužuje u našim restoranima, mislim da imamo odličan zdravstveno turistički projekt s kojim uskoro izlazimo na tržište. Hotel će imati 27 soba, dijelom i uz fizikalnu terapiju, jer nam termalna voda nad kojom imamo koncesiju ima 58 stupnjeva. Hotel će imati vanjski i unutarnji bazen, a uz brojne dodatne kapacitete, pa tako i smještajne zaokružit ćemo brojku od ukupno 60 soba i 130 ležajeva – premijerno je najavila Bernarda Cecelja, dobitnica nagrade Najpoduzetnica 2020. godine u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra.

ŽELJKO KRZNARIĆ

FOTO:Ratko Mavar

 

. . .