DINAMO KRENUO U SPLIT S PUNO OPTIMIZMA

Točno u 15 sati plavi autobuse je povezao igrače Dinama za Split gdje se sutra igra vječiti derbi Hajduka i Dinama. Dinamo na Poljud dolazi sa 14 bodova prednosti no to u derbiju baš i nema neki značaj, jer i jedni i drugi željno očekuju da će baš oni pobijediti.

Želimo pobjedu, želimo dati sve od sebe- rekao je prije odlaska novinarima Nenad Bjelica- Ako budemo na svom maksimumu onda imamo velike šanse osvojiti tri boda na svakom stadionu pa tako i u Splitu.

Hajduk pod Tudorovim vodstvom djeluje puno vbolje nego ranije a izračunato je da igrači trče više nego igrači Juventusa.

Čine mi se dosta hrabro i dosta ofanzivno -naglasio je Bjelica- zabijaju dosta golova i očito je da im je Igor donio dodatnu energiju koju on ima u sebi.

Bjelici će ovo biti stota utakmica na klupi Dinama a zamalo ga i nije bilo u Splitu.

Pa da, ja sam iskoristio zakonske mogućnosti u vezi moje kazne isto kao što se i Hajduk prije dvije godine žalio na zatvaranje tribina pa je izvršenje te kazne odgođeno, pa sam i ja tsko postupio, rekao je Bjelica.

 

Što se tiše sastava Bjelica ima slatke brige jer osim ozljeđenih Perića i Marina svi drugi konkuriraju za prvih jedanaest, a i svi se nalaze u dobroj formi.

ŽELJKO KRZNARIĆ