Podružnica Gradska groblja obavještava kako će građanima u travnju, kao i svake godine, na kućne adrese stići računi za grobne naknade. U obavijesti se pozivaju svi platitelji grobnih naknada na podmirenje dospjelih, a neplaćenih obveza.
U omotnicama će biti i letak namijenjen korisnicima/platiteljima usluga na svih 28 lokacija o kojima skrbi i njima upravlja naša Podružnica uz mnoštvo informacija o načinima ugovaranja grobnih usluga, održavanju grobova, mogućnostima pristupa i parkiranja motornih vozila, kretanju po grobljima, mogućnostima korištenja električnih automobila za građane s otežanim kretanjem, prikupljanju i razvrstavanju grobnog otpada te svi drugi servisni podaci.
Posebno podsjećamo platitelje na obvezu redovitog plaćanja grobnih naknada. Građani koji duže vrijeme ne ispunjavaju svoje financijske obveze prema Gradskim grobljima, protekom 10 godina gube svoje pravo korištenja grobnog mjesta. Stoga pozivamo građane da provjere stanje svojih dugovanja te da ih na vrijeme podmire.
Sve podatke o dugovanju građani mogu dobiti u pisarnici Upravne zgrade na Mirogoju, svakim radnim danom u vremenu od 8:00 do 15:00, telefonom na brojeve: 4696 707 ili 4696 748 ili na e-mail: info@gradskagroblja.hr.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here