SRC Šalata: Maskenbal na ledu

Već tradicionalni dječji Maskenbal na ledu koji se ove godine održao po 30. put na klizalištu SRC Šalate okupio je u nedjelju više od 300 maškara koje su se zabavljale kližući na ledu uz zvuke popularnih glazbenih hitova i podršku 200-njak članova obitelji. Cijeli program je nakon 90-tak minuta zabave završio proglašenjem najboljih i najmaštovitijih maski koje su nagrađene brojnim vrijednim nagradama organizatora ustanove Upravljanje sportskim objektima i sponzorskim poklon paketima.

I ove je godine Šalata bila dobar domaćin brojnim princezama, vitezovima, super herojima, kaubojima i indijancima, gusarima, križarima, duhovima, anđelima, likovima iz bajki, crtića i filmova kao što su Harry Potter, Osvetnici, Snježno kraljestvo, Batman.

Na ledu su klizale i brojne maske životinja od puževa, preko vukova, tigrova i leoparda do „prometnih znakova“ i tramvaja, tako da je žiri imao više nego težak zadatak odabrati najbolje i najzanimljivije maske.

Vođeni količinom truda koju je bilo potrebno uložiti u izradu maske te samom kreativnošću na kraju je žiri među 300-njak maskiranih klizača odabrao najbolje koje su i nagrađene prigodnim nagradama. Nakreativnijom je proglašena domino kockica, drugoplasirano mjesto osvojio je dječak čija je maska bila inspirirana tramvajem broj 14, a treće mjesto je pripalo djevojčici maskiranoj u sunčev sustav.

Njima su pripale glavne nagrade a organizator Maskenbala na ledu ustanova Upravljanje sportskim objektima u suradnji sa sponzorima osigurala je i sedam utješnih nagrada te tri posebne nagrade. Najbolja maskirama grupa su bili „Snjeguljica“ i sedam patuljaka, koja je nagrađena i besplatnom room escape avanturom po izboru u Fox in a box-u!

A nagrade su bile doista bogate i raznovrsne pa ne čudi da su se okupljeni itekako potrudili oko maski i bili iznimno maštoviti.

Naime, pored poklon bonova u uslugama Ustanove poput mjesečnih i obiteljskih ulaznica za bazene, početnih sati jahanja na Hipodromu, početne poduke plivanja za djecu, ulaznica za klizanje i skijanje ili wellness paketa kreativnost je nagrađivana i vrijednim poklonima partnera.

Pored nagrada najboljim maskama svi okupljeni su mogli uživati u besplatnim krafnama te grickalicama, a sudeći po atmosferi koja je vladala Šalata je u nedjelju ujutro bila najveselije mjesto u Zagrebu.

ŽELJKO KRZNARIĆ