PRIZNANJA NAJBOLJIM ZAGREBAČKIM KARATISTIMA

Tradicionalno krajem siječnja Zagrebački karate sabez nagrađuje priznanjima najuspješnije u protekloj godini.. Tako je bilo i danas kad su se svi prisutno podsjetili na još jednu uspješnu karate godinu. To nam je odmah potvrdio i predsjednik Zagrebačkog karate saveza Hrvoje ebič.

Moram baglasiti da je godina iza nas zaista bila uspješna rekao nam je ebić- imamo svejtskog prvaka u karateu Ivana Kvesića, imamo i najuspješniji karate klub, karateklub Hercegoccina a i svi ostali koji su bili na na svjetskim kupovima bili su odlični. Imamo i dobre rezultate na Balkanskom prvenstvu tako da ne možemo biti nezadovoljni.

N Olimpijskim igrama u Tokiju zasigurno će biti svjetski prvak Ivan Kvesić a možda se dogodi da se još netko kvalificcira..

Kad je u pitanju Zagreb, Cebić naglašava da vlada veliko zanimanje za karate. U gradu djeluje 38 klubova a svaki klub ima poveći broj članova.

Imamo dobrubazu, učeničku ligu -kaže ebić- koju organiziramo svake godine na četiri turnira koji okupljaju preko 500 mladih.Karate je jako lijepi sport i preporučam ga svima.

ŽELJKO KRZNARIĆ