Jubilarni božićni koncert grupe Magazin u zagrebačkom klubu H2O

Mlada i vesela Andrea Šušnjara zajedno sa grupom Magazin i ove je godine priredila tradicionalni, jubilarni koncert, a posjetitelje zagrebačkog kluba H2O i ove godine počastila je dobro nam znanim starim hitovima, plesom i veselom energijom koje u ovo slavljeničko doba ne nedostaje.
Zagrebački klub H2O i splitsku najdugovječniju grupu Magazin veže posebna ljubav pa je ovo već njihov deseti zajednički Božić koji provode pjevajući i uveseljavajući mnoge zagrepčane brojnim novim i starim hitovima poput Oko moje sanjivo, Balkanska ulica ili Još se ne bi udala.
“Božić je za mene poseban blagdan. Iako ga provodimo na bini i radno, naša zagrebačka publika uvijek nam daje posebnu energiju i zajedno tvorimo savršenu sineriju od koje već puno desetljeće neodostajemo. Ovaj nas koncert u klubu H2O napuni posebnom dozom pozitive koja nam je baš potrebna za kraj godine. Ovdje se već osjećamo kao kod kuće, a to nam je najbolji pokazatelj obostrane ljubavi nas i naše zagrebačke publike.” – istaknula je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara te zaželila svima uspješnu Novu godinu punu ljubavi, zdravlja, veselih koncerata i pjesme te putovanja.
Grupu Magazin do kraja godine čeka još koncert u Vodicama, a nakon toga Andrea Šušnjara zajedno sa svojim dečkom odlazi na putovanje van Hrvatske kojem se neizmjerno veseli. Ono što je sigurno je iduće tradicionalno druženje grupe Magazin i zagrebačke publike u klubu H2O koje se nastavlja već idućeg Božića.