DINAMOVA ČAROLIJA NA ADVENTU

GNK Dinamo i ove je godine dio zagrebačkog Adventa. Kao jedan od najvećih brendova grada Zagreba Dinamo se na na Adventu predstavlja kroz zanimljiv koncept nazvan „Dinamova čarolija“.

Riječ je o adventskoj kućici na istočnom djelu Trga bana Josipa Jelačića (ispred kavane Johann Franck), u sklopu Božićne bajke koja je otvorena u nedjelju.

Tijekom Adventa, „Dinamova čarolija“ biti će glavna lokacija za većinu događanja vezanih uz klub. Od druženja igrača s navijačima, promotivnih i medijskih aktivnosti kluba pa do humanitarnih akcija te evenata vezanih uz one najmlađe.

Ove godine Dinamo po prvi put ima ukusnu i zanimljivu ugostiteljsku ponudu za posjetitelje i to u blagdanskom ambijentu najljepšeg Adventa u Europi.

Osim navedenih aktivnosti, GNK Dinamo je u suradnji sa Dumovcem – gradskim skloništem za nezbrinute životnije, napravio akciju u kojoj će za svaku čašu prodanog kuhanog vina na Dinamovoj kućici od 1. do 31.12., izdvojiti po jednu kunu. Ovisno o broju prodanih čaša vina na kraju akcije, ukupni će iznos biti dodijeljen Skloništu u Dumovcu. Sredstva će biti iskorištena za opremanje veterinarske ambulante za pomoć životinjama koje tamo čekaju udomitelje.

RADNO VRIJEME:

Nedjelja – četvrtak od 11:00 do 23:00 sata

Petak – subota od 11:00 do 01:00 sati

Blagdani (24.12., 25.12., 26.12., 6.1.) od 12:00 do 23:00 sata

Stara godina (31.12.) od 11:00 do 04:00 (do kraja proslave Nove godine)

U blizini Dinamove čarolije smješten je i Dinamov fan shop (Jurišićeva 2a) u kojem za vrijeme blagdana možete pronaći i prigodni blagdanski asortiman suvenira i blagdansku fotkaonicu

ŽELJKO KRZNARIĆ

FOTO: DAVOR PUKLAVECC/PIXEL