U prodaji izdanje “Zagreb u pjesmi Željka Krznarića”


“Zagreb se voli na poseban način. Zagreb je ljubav koja se pretapa iz boje u boju. Iz zelenila proljeća u šarenilo jeseni.
Po svijetu se putuje, ali se uvijek vraća u Zagreb. Zagreb je ta ljubav koja traje i koja me natjerala da mu se odužim pjesmama koje mu pjevaju s trgova, parkova i ulica. Iz tramvaja i uspinjače. U podne kad dan prepolovi top s Lotrščaka. To je ljubav koja se ne zaboravlja i tuga onih koji iz njega odu sa željom da mu se vrate. Želja mi je da vam ove pjesme budu uvijek pri srcu. Naš je Zagreb tako velik, a opet u srce stane.”,
 stoji u uvodu knjižice izdanja “Zagreb u pjesmi Željka Krznarića” koje je upravo objavila izdavačka kuća Croatia Records

Izvršni producenti izdanja Boris Zeljak i Ivanka Bičak sastavili su kompilaciju od 10 pjesama koje na najbolji način opisuju najljepši grad na svijetu – Zagreb. Izdanje je na jednom mjestu okupilo neke od najvećih glazbenih zvijezda: Vladimira Kočiša Zeca, Borisa Babarovića, Kraljeve ulice, Peru Galića, Đuku Čaića, Luku Balvana i druge, a riječ je o pjesmama: “Advent u Zagrebu”, “Majko Božja kamenitih vrata”, “Došel bum, došel”, “Top s Lotrščaka”, “Zrinjevac”, “Tak si velik, a v srce mi staneš” i druge.

Izdanje “Zagreb u pjesmi Željka Krznarića” možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.