UREĐUJU SE ULICE U SESVETAMA

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je ulicu Ive Dulčića i Brestovečku ulicu, u Sesvetama, gdje su u tijeku radovi na obnovi kolničke konstrukcije, nogostupa i zelenih površina, od raskrižja sa Ulicom Ciklama do raskrižja s Brestovečkom cestom.
Uz zamjenu rubnjaka asfaltirana je cjelokupna kolnička površina s nogostupima uz adaptaciju površinske odvodnje.

Š
Na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u naselju Staro Brestje u zadnjih četiri i pol mjeseca Vodoopskrba i odvodnja završila je gotovo 500 metara Zagrebačke ulice, u Ulici Ive Dulčića nešto manje od 300 metara,Brestovečku u gotovo 1.200 metara i trenutno sada radimo na tri lokacije u Starom Brestju: Tupekovu, Anke Krizmanić i Vladimira Kirina.
Predviđeni rok završetka radova je 15. travnja 2019., rekao je direktor VIO Marin Galiot.

Pratimo VIO i završili smo u Brestovečkoj ulici asfaltiranje 1.300 metara njihovog  rola. Vratili smo uspornike za smirivanje prometa. Ovo je sada privremena situacija na Brestovečkoj ulici koju smo napravili,  i nakon završetka zime krećemo u kompletno uređenje Brestovečke ulice. Zamijeniti će se rubnjaci, urediti će se nogostupi, kompletna kolnička konstrukcija sa svom prometnom signalizacijom. Molimo građane za strpljenje da 1. travnja iduće godine, rekao je tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković.

ŽELJKO KRZNARIĆ