KEREMPUH U NOVOJ SEZONI SA ČETIRI PREMIJERE

Novu sezonu u koju Kerempuh ulazi pun entuzijazma nakon rekordne prethodne, u kojoj je ostvaren rekordan broj od gotovo 89 tisuća posjetitelja, izvedeno 266 predstava te čak 36 gostovanja, Ravnatelj Roman Šušković Stipanović je naglasio kako Kerempuh i ove godine postavlja niz satiričnih, punokrvnih komedija koje će režirati etablirana imena ali i mlade redateljske snage, što je dio Kerempuhove inicijative angažmana i afirmacije mlađe generacije redatelja. Uz to, na repertoaru su i mnoge uspješnice toga teatra iz prethodnih godina, a sve je već počelo “odškrinutim vratima” u rujnu, kada se sve predstave trenutno na repertoaru mogu pogledati po jedinstvenoj cijeni od 45 kuna.

“Pred nama je nova kazališna sezona u kojoj ćemo svojim repertoarom nastojati opravdati moto ‘Kerempuh – kazalište za svačiji ukus'”, poručio je Šuković-Stipanović. Od premijera ćemo vidjeti Doma je najbolje u režiji Renea Medvešeka, Bilježnicu Robija K. u režiji arine Pejnović, predstavu Pukovnik ptica u režiji Vinka Brešana te popularne Gruntovčane koje će postaviti Boris Svrtan koji će u predstavi i igrati.

Ljubitelji kazališta zasigurno neće propustiti priliku da po cijeni od 45 kuna cijeli rujan pogledaju sve predstave koje su na repertoaru u sklopu akcije Otkšrinuta vrata.

ŽELJKO KRZNARIĆ