DINAMU SUPER KUP

Po šesti puta Dinamo je osvojio super kup svladavši u subotu navečer pobjednika Kupa Rijeku s minimalnih 1:0. Nije to bila utakmica u kojoj se umiralo od ljepote ali je ipak obilovala uzbuđenjima. Zanimljivo je da je Lovro Majer ušao u 81 minuti a samo četiri  minute kasnije je napustio teren zbog dva žuta kartona, a u samoj završnici Livaković je skinuo zicer Raspopoviću. U samoj završnici prvog dijela Amer Gojak je krasnim udarcem svladao Simona Slugu i tako postavio konačan rezultat.

Čestitam svojim igračima na osvajanju super kupa -rekao je na presici Nenad Bjelica- mislim da smo bili bolja momčad. Nije bilo lako igrati protiv dosta defanzivne Rijeke ali našli smo put do njihovog gola i zako na otvaranju sezone ugrabili još jednu titulu.

Igor Biščan je nakon utakmice čestitao Dinamu na super kupu.

Kad se sve zbroji i oduzme -naglasio je Biščan- potpuno je zasluženo. Dinamo je bio uvjerljiviji mada smo imali i mi neke izgledne prilike da bar uđemo u produžetke.

Sve u svemu bila je to lijepa ljetna večer na Maksimiru uz preko pet tisuća gledatelja. Dinamu sadaslijedi sraz s Lokomotivom u prvom kolu novog prvenstva a misli su svakako već i u prvim europskim utakmicama.

ŽELJKO KRZNARIĆ