ČEKA NAS BOGATO KULTURNO LJETO U ZAGREBU

U Umjetničkom paviljonu je u srijedu na tiskovnoj konferenciji najavljeno Zagrebačko kulturno ljeto o kojem su govorili Martina Binenfeld, direktorica Turističke zajednice grada, Mirko Boch, direktor Zagrebačke filharmonije, Kazimir Bačić, ravnatelj HRT i Milana Vuković Runjić, pročelnica ureda za kulturu.

Zagreb će pokazati još jednom da je moderna europska metropola a ZgKul će ponuditi nezaboravna događanja zbog kojih će KUL biti u Zagrebu.Od Tomislavovog trga do Bundeka i od Gornjeg grada do Novog Zagreba najljepše zatvorene i otvorene pozornice će otvoriti vrata brojnim posjetiteljima.

Glazba, ilm, kazzalište, izložbe i baština očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg ZgKula -naglasila je Martina Binenfeld, šefica turizma u Zagrebu- Četvrtu godinu za redom uživat ćemo u “glazbi na travi”, na festivalu Zagreb Classic u jedinstvenom ambijentu na Tomislavcu.

Koncerti na pozornici Bundek, In music festival, Međunarodna smotra folklora, sena Amadeo, ljetne noći teatra Exit, orgulje zagrebačke katedrale i još mnogo toga potvrđuje da će ovog ljeta biti KUL u Zagrebu.

Opširni program možete naći na http://www.infozagreb.hr/zagreb-summer-tour

ŽELJKO KRZNARIĆ